Miyabi Isshin


Seki Kanetsugu er kjent for sine eksklusive kniver som. F.eks. Sekui Zuiun. Seki Kanetsugu er et tradisjonelt knivmakeri og benytter de gamle metodene som har sitt opphav ( utspring ) fra den gang de gamle smeden på 1500 tallet laget de ypperste sverdene til Samuraiene. Produksjonen har utviklet seg mye siden den gang, men grunnprinnsippene gjelder den dag i dag. Ettersom kunnskapen om Seki Kanetsugu har økt har også etterspørselen etter en enklere kniv økt massivt. En av disse seriene er Miyabi. Dette er en enkel laminert kniv som dekker de fleste behov hos det private kjøkken. Stålet er et AUS – 8 stål som er enkelt å vedlikeholde  Håndtaket er i rosentre. AUS – 8 stålet er laminert inn av et enkelt SUS410 stål. Det kommer en ny Miyaby Isshin i løpet av januar 2022, en Santoku med VG2 stål i kjernen ( eggstål )