DeliVita Pizzaovn

HVORFOR VELGE EN DELIVITA?  

Med en DeliVita vedfyrt ovn gjør du det med stil. Pizzaovnen av profesjonell kvalitet er designet for å gi perfekt resultat - hver gang. Ideell tilberedningstemperatur oppnås på kun 25 minutter. Denne vedfyrte ovnen er en del av vårt utvalg av håndlagde utendørsovner - inspirert av Italia og håndlaget i Yorkshire. Det unike designet gjør den enkel å plassere og du kan ta med deg pizzafesten uansett hvor du går.

INSPIRERT AV ITALIA - HÅNDLAGET I YORKSHIRE

OPPDAG DELIVITAS UTVALG AV UTENDØRSOVNER, INSPIRERT AV ITALIA OG LAGET I YORKSHIRE. DELIVITA HAR LAGET EN HELT UNIK UTENDØRSOVN SOM NÅR OPTIMAL TEMPERATUR RASKT OG SAMTIDIG ER DEN KOMPAKT I STØRRELSEN.

 

Fyr opp fantasien med en vedfyrt ovn fra DeliVita - designet for utendørs matlaging. Innsiden av leire og stein er perfekt for tilberedning av pizza, biffer, fisk og grønnsaker.

Møt det nyeste medlemmet av familien! DeliVita ECO gassfyrt ovn er et miljøvennlig alternativ til en vedfyrt ovn uten at det går på bekostning av smak eller kvalitet.
 

Pizza smaker enda bedre med den bærbare ovnen Diavolo fra DeliVita. Diavolo er designet for å være den ultimate ovnen for å ta med seg festen ut.

 
preload spinner