899 NOK
Santoku fra Masahiro uten bolster. Kniven tåler de fleste typer arbeid som grønnsaker, fisk og kjøtt. Trenger du bare én kniv, er en kokkekniv et perfekt valg!
Kniven har en kjerne av karbonstål ZCD-U som er laminert med rustfritt stål. Dette gjør at kniven holder seg skinnende selv om den har en kjerne av karbonstol. Ytterkanten er ikke laminert og får derfor en mørk patinering over tid. Kniven skal derfor ikke bløtlegges eller maskinvaskes.
Håndtaket er laget av lakkert tre med 2 nagler av polert stål. Karbonstålet i denne kniven har en hardhet på 60-61 HRC, noe som gjør at den kan slipes ekstremt skarp.
Merke: Masahiro Mål knivblad: 16.5cm Knivblad i stål: ZCD-U - karbonstål fra Hitachi-metaller Hardhet stål: 60-61 HRC Materiale: Trehåndtak med to nagler
Liknende produkter