Konkurransen er åpen for lærlinger og unge kokker opp til fylte 25 år.
Send inn den oppskriften på en forrett og en hovedrett som du mener kvalifiserer
deg til å bli blant de 6 i Norge som skal være med i konkurransen
16 mars 2015 på Kulinarisk institutt i Maridalsveien i Oslo.
Forslagene skal inneholde en nøyaktig beskrivelse av rettene, med bilder.
Siste dato for påmelding er 2 desember 2014 kl. 2400.
Vi ønsker også bilde av den enkelte kokk og commis ved søknaden.
Hvem som kommer til finalen offentliggjøres før 24 desember.
Samtidig avslører vi hovedingrediensene i forrett og hovedrett.
Deltakerliste vil bli sendt til presse og spredt på sosiale media.

Det vil i år bli anledning for interessert i å melde seg på som tilskuer på konkurransedagen.
Premiesum til vinneren er i år kr. 10.000,-
For mer informasjon kontakt jorn@arons.no
Vi bruker navnet ditt og kommentarer til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at forfatteren av dette innlegget har mulighet for å komme i kontakt med deg. Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret.